AZ 5 LEGJOBB IDÉZET A NEHÉZ NAPOKRA

nevtelen-6.jpg

Hagyjuk a fölösleges expozíciót, tudom, hogy padlón vagy. Átvertek? Csalódtál? Szakítottatok? Elkeseredtél? Még szerencse, hogy összegyűjtöttem Neked a leghasznosabb életigazságokat, melyekkel átvészelheted az emberpróbáló időszakot!

hqdefault.jpgAhw! A jó öreg Comic Sans bölcseletek szép karriert futottak a 13 éves kamaszok MSN Messenger állapotsávjain, de örök érvényű igazságai ma is támaszt nyújtanak a nehéz szívnek! Akit egyszer megszeretünk, el sosem engedjük igazán. A zárójelbe tett három pont érzékelteti, mily' erős is ama emocionális inger, mely a szenvedő fél idegrendszerét stimulálja.

www_tvn_hu_7f26702ea123a27286b6b202cf6d8eff.jpg

Kismutty, a szerző egy fontos megállapítását vetette papírra Julia Roberts fotója alatt: a hallgatás nem beleegyezés, a hallgatás hazugság! Tehát aki alszik: hazudik. Aki nem válaszol: hazudik. Aki felső légúti huruttal jelentkező akut gégegyulladásra hivatkozva nem beszél: szintén hazudik. Amikor megláttam a képet egyik ismerősöm oldalán, én is késztetést éreztem, hogy négy szemüveges smiley és bicepszes emoji kíséretében odaírjam, hogy "Nagyon igaz, teso, nincs biras!!" (Szigorúan ékezetek nélkül!)

az-eletet.jpg

Most olvassuk el mégegyszer a képaláírást! A nádasban naplementébe-nézős profilképet készítő lány is valószínűleg azon töri a fejét, hogy amire emlékszünk, az végsősoron - de tényleg semmi kötözködés nélkül - az elmúlt, nem? Honnan merítsem a transzcendens erőt, amivel az emlékeim a jövőből táplálkozhatnak? A tér-idő kontinuumról vallott általános nézeteket alapjaiban rengette meg a fenti idézet, de a jobb alsó sarokban lehivatkozott "azeletigazsagai.net" megnyugtat, hogy feltehetően olyasvalakitől származik a gondolat, aki nálam jóval többet tapasztalt már (a jövőben).

letoltesfgf.jpg

Na igen! Nem egyszerű kideríteni, hogy a fél éves stalkolás után instáról lehalászott csaj, ha a "mizu" kérdésre annyit ír, hogy "jól vagyok", amögött mi lapulhat? Vajon mennyit csalódott a zéletben' Csilla a 10/C-ből, aki kisbetűvel kezdi, de ponttal zárja mondatait? Mindig van egy kis tudás a "nem tudom" mögött. Mondjuk ezt mondhattam volna a tanáromnak az egyetemen, jogrendszerek vizsgán, amire jópár vodka és sör után mentem be, és a vizsgalapot üresen adtam be, de a hátuljára  létrákat rajzolgattam. Kár, hogy nekem senki nem mutatott ilyen szuper képeket, akkor talán megkapom a kettest! 

54361697_549436935547385_7820431101444227072_n.jpgBár elő kellett vennem egy mérőhengert, egy oldalcsöves kémcsövet és három Erlenmeyer-lombikot, végül rájöttem, mire is gondolt a költő! Csakúgy, mint a makói hagymára, a nemzeti válogatottra vagy a MÁV-ra, a magyar borokra is joggal lehetünk büszkék. Itthon bortermeléssel foglalkozni büszkeség, hagyományörzés, és értékteremtés. Az Alvilág Urai szerint nem szabad megbízni külföldi borvidékek olcsó lőréjében, tilos szeretni a nem itthoni szőlőből készült bort, és jószívűen ajándékozgatni sem szabad a palackba zárt folyékony hungarikumot. Ehelyett foglalkozzunk a borkészítés egyik legfontosabb műveletével, a szőlőtaposással! Ahogy egy bölcs japán mondás tartja: egy jó taposás sosem rossz!

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapralehiggadok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614737139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Holnapra lehiggadok

Friss topikok

süti beállítások módosítása